4 „morske“ utrke na kojima ovog ljeta možete iskušati formu

4 „morske“ utrke na kojima ovog ljeta možete iskušati formu

Administrator
Administrator
1 min
prije 10 m

U ljetnim mjesecima mnogi trkači ne objese tenisice o klin već ih nose sa sobom na more kako bi sakupljali kilometre za jesenske utrke no istih se ne treba odreći ni ljeti, što iz zabave što za testiranje forme. Donosimo nekoliko utrka koje se održavaju u turističkim destinacijama, a uz koje ćete i bolje upoznati mjesto na kojem ljetujete i njegovu okolicu.

Objavljuje Sportsko društvo MilnaNedjelja, 5. kolovoza 2018.

Kalaton

5.4 kilometra duga utrka trči se ulicama Milne na otoku Braču, a ove godine nas očekuje peto izdanje. Jedinstvena utrka ima i edukativnu stranu jer se prolaze kulturne znamenitosti ovog otočkog mjesta. Mogu se utrkivati i djeca, a dužina za njih je 2.1 kilometar.

31.08.2019. Vertical Race ABSOLUTE PAKLENICA12,7km/1810m+Register to the race up to August 26th and ensure your place…

Objavljuje Absolute Paklenica Vertical racePetak, 19. srpnja 2019.

Vertical Race Absolute Paklenica

Modrič, Starigrad start je 12.7 kilometara duge utrke koja vodi do legendarnog Sv. Brda, drugog najvišeg vrha Velebita. Prekrasna priroda nacionalnog parka Paklenica dovoljan je motiv za trčanje ovog traila, a pogled koji puca odozgora već je sam po sebi nagrada. Visinska razlika utrke je 1800 metara. Zahtjevna kombinacija krškog terena i značajnih razlika u temperaturi između starta i cilja čini ovu utrku pravim izazovom za fizičku pripremljenost natjecatelja.

Objavljuje CresTriatlonSubota, 14. srpnja 2018.

Cres triatlon

Po svemu specifičan start s trajekta koji se nalazi pred obalom trajektnog pristaništa Porozina na Cresu gdje će natjecatelji otplivati 1900 metara, nakon čega sjedaju na bicikle i pedaliraju 90 kilometara kroz otok Cres te sjeverom otoka Lošinja do Malog Lošinja. Iz centra grada slijedi treća etapa triatlona – utrka jednom od najljepših lošinjskih staza kroz uvalu Čikat koja je duga 21,1kilometara.

Trk na Stotinka & prijavi se na Faros TRAIL 2019. utrku 🏃‍♂️Startamo 31.8. u 15:30h, a trčimo na dvije staze:Teuta 20+…

Objavljuje S.K ; HVAR LIFESrijeda, 17. srpnja 2019.

Faros Trail

Prvo izdanje ove rekreativne utrke održava se u sklopu već dobro poznatog događanja Biciklom kroz baštinu. Utrka koja starta Iz Stari Grada ima dvije kategorije, a staze koje nose imena po bajkovitim i legendarnim likovima hvarskih predaja. Macići je staza duljine 10 kilometara, a Teuta duljine 20 kilometara.