Najava: Radionica trčanja u Decathlonu!

Najava: Radionica trčanja u Decathlonu!

Administrator
Administrator
1 min
prije 8 m

Decathlon ima sjajnu vijest za trkače i sve koji to žele postati!

U njihovoj trgovini Zagreb zapad 24. ožujka s početkom u 16 sati održat će se edukativna radionica trčanja predvođena Dejanom Patrčevićem. Za one koji ne znaju, Dejan Patrčević jedan je od najuspješnijih hrvatskih triatlonaca i nositelj hrvatskog rekorda – 23. mjesto na Svjetskom prvenstvu na Havajima u PRO kategoriji. “Očekujte zanimljivu, dinamičnu, interaktivnu, multidisciplinarnu i pozitivnu radionicu koja će onima koji već trče pružiti novo gledanje na trčanje, a inspirirati i potaknuti na aerobno vježbanje one koji to još nemaju u svojoj svakodnevnici.”, najavljuje Dejan.

Osim što su iza njega već 23 godine iskustva u natjecanju u triatlonu i Ironmanu, njegov najbolji rezultat u IRONMANU od 8 sati i 12 minuta pokazuje njegov talent i razumijevanje za sportove aerobne izdržljivosti. Izuzev sjajnih rezultata, osnivač je i glavni trener u Adriatic Coaching, ambasador Wings for Life World Run, ambasador Ironman 70.3 Slovenian Istria te IRONMAN certificirani trener.

Adriatic Coaching nudi profesionalne usluge trenerstva za pojedince i kompanije na području aerobnih sportova, a njegove usluge koriste mnogi uspješni rekreativni trkači, maratonci, triatlonci i sudionici Ironmana diljem Hrvatske, ali i svijeta.

Radionica će biti podijeljena u 3 dijela;

  • Motivacijsko predavanje o važnosti odabira sportskog cilja i pokušaj odgovora na pitanje “Zašto trčanje?”
  • Prezentacija trčanja na traci uz nadzor i ispravku trenera Adriatic Coachinga
  • Nagradni kviz od 20 pitanja vezanih uz prezentaciju i Decathlon proizvode

Ne zaboravite ponijeti mobitele jer će se kviz igrati preko aplikacije, a možete osvojiti bicikl Rockrider 100 za prvo ili trkačke rekvizite za drugo i treće mjesto!

Više doznajte na Facebook eventu.