Najava: Subota je, Sljeme je!

Najava: Subota je, Sljeme je!

Administrator
Administrator
Manje od minute
prije 2 god

Konačno smo dočekali duge dane i toplo vrijeme, vikendi više nisu rezervirani za kauč i dekicu, već za – prirodu! Svima nama ponekad je potrebna motivacija za aktivaciju i tu nastupa – Aktivator! Želiš provesti vikend u prirodi? Ne znaš gdje, ne znaš s kim, ne poznaješ staze? Nema problema! Sljemenari s nama! Aktivator je pokrenuo, što drugo nego, aktivaciju.

Naredih subota zajedno ćemo se penjati na Sljeme i otkrivati razne staze, različitih uspona. Pokazat ćemo ti koliko je Sljeme veliko i prekrasno, koliko staze mogu biti čarobne, ali i zahtjevne. Na Sljemenarenje će te povesti naš motivator, aktivator, sportaš ili jednostavno – Tomo. Družit ćemo se, aktivirat ćemo se, smijat ćemo se, znojiti, pričati, zabavljati i tako svake subote dok nam ne postane prevruće i dok vruću šumu ne zamijenimo vrućim plažama. No, vratit ćemo se i krenuti ponovno zajedno prema gore!

Sve što trebaš napraviti je prijaviti se putem naše Facebook stranice, na kojoj ćemo redovito otkrivati sve informacije. Ako nešto slučajno nije jasno – pitaj! I da, bit će i iznenađenja! Vidimo se podno Sljemena!