5 lokacija u Hrvatskoj na kojima možete zaigrati golf

5 lokacija u Hrvatskoj na kojima možete zaigrati golf

Andrea Šalinović
Andrea Šalinović
1 min
prije 2 god

Golf je sport niskog intenziteta, kojeg mogu zaigrati svi, neovisno o dobi i fizičkoj spremnosti. To ga i čini popularnim u svijetu, dok kod nas tek stječe svoju popularnost. Osim tjelovježbe, ovaj sport ima i brojne druge benefite kao što su vježbanje fokusa i usklađenosti pokreta, te neizostavan boravak na otvorenom, a gdje ga možete zaigrati, pročitajte u nastavku.

Bicikli, elektromobili, golf, ronjenje, kajak tura 🚲🔌🚗🏌️‍♂️🏌️‍♀️🤿 🛶 – provjerite koje su sve sportske aktivnosti na poveznici 🔗👉 https://bit.ly/3fPVCyK📸 G. Kervina#NPBrijuni #LoveBrijuni

Objavljuje Nacionalni Park BrijuniPonedjeljak, 22. lipnja 2020.

1. Brijuni

Smješteno u Nacionalnom parku Brijuni, ovo igralište je zaisugurno jedinstveno u svijetu. Proteže se na 5.531 m, a igračima nudi 18 golf rupa.

Good morning to everyone 🌞⛳🏌️‍♀️…#GolfAdriatic #SkiperResort #KempinskiAdriatic #Autumn2019 #Umag #Savudrija…

Objavljuje Golf Adriatic – Skiper ResortUtorak, 10. prosinca 2019.

2. Savudrija

Još jedno igralište uz more je ono na Savudriji. Golg igralište Adriatic ima 18 polja, ukupne je dužine 6360 metara, raspoređenih na 80 hektara.

Every day you have a chance to start over. Do it differently, try something new!🏌️‍♀️#golf #nature #focus #relax #termesvetimartin

Objavljuje LifeClass Terme Sveti MartinUtorak, 1. listopada 2019.

3. Sv. Martin

Ovo igralište s devet rupa raspoređenih po visinski razvedenom terenu nalazi se u sklopu termi Sv. Martin, a rekreativci mogu uživati i na vježbalištu početnog udarca s 20 mjesta.

Vrijeme je idealno za rundu golfa a tako će biti i u narednim danima. Dobrodošli.

Objavljuje Riverside golf ZagrebSrijeda, 24. lipnja 2020.

4. Zagreb

I stanovnici glavnog grada mogu uživati u golfu u klubu Riverside. Gradsko igralište, natjecateljski dio i vježbalište zadovoljit će svakog igrača, neovisno o tome igraju li golf povremeno ili su česti posjetitelji.

Izvor: www.komunalno.vio-zapresic.hr

Izvor: www.komunalno.vio-zapresic.hr

5. Zaprešić

Golf centar Novi dvori u Zaprešiću prvi je javni golf sadržaj u Hrvatskoj. Još uvijek je u fazi realizacije, a za sada se može uživati u vježbalištu za kraću igru, za dugu igru, za završne udarce, a tu je i nadstrešnica s 4 mjesta.