5 praktičnih stvarčica koje će vam olakšati kampiranje

5 praktičnih stvarčica koje će vam olakšati kampiranje

Vinko Tomić
Vinko Tomić
1 min
prije 4 god

Umjesto da u rukama uvečer nosite baterijske svjetiljke, nabavite si svjetiljku za osvjetljavanje kampa

Koliko puta ste došli na kampiranje i onda se udarili po čelu uz povik: ‘Znao sam da ću to zaboraviti!’? Ili pak pomislili kako je kampiranje nekad ‘baš nepraktično’? Srećom, na tržištu postoji doista mnogo dodatne, praktične opreme, koja će vam kampiranje ubuduće učiniti još većom uživancijom. Za vas smo odabrali pet takvih stvarčica.

Kompaktna posuda za pranje suđa

Baš ste se dobro najeli nakon cjelodnevnih aktivnosti u prirodi. No, što sad s prljavim posuđem? Rješenje postoji – kompaktna sklopiva posuda od 10 litara idealno je rješenje za ekološki prihvatljivo pranje suđa u prirodi. I što je najbolje, kad se sklopi, zauzima vrlo malo mjesta.

Setovi za popravak šatora, madraca na napuhavanje…

Što ako vam se slučajno podere šator ili madrac na napuhavanje kojem ste se toliko veselili te noći? Ne, nije kraj svijeta. U prodaji su specijalizirani setovi pomoću kojih ćete moći zakrpati svoju opremu, brzo i jednostavno. Imajte ih uz sebe i ništa vas neće moći iznenaditi.

Svjetiljka za osvjetljavanje kampa

Umjesto da u rukama uvečer nosite baterijske svjetiljke, nabavite si ovu odličnu stvarčicu – možete je objesiti na nešto (npr. drvo) ili pak staviti da stoji na stolu. Jačina je podesiva, a što je najbolje vodootporna je.

Prijenosni hladnjak

Ne, ne onaj staromodni kojeg morate nositi u rukama, lomeći ramena i leđa. Ovaj hladnjak izgleda kao ruksak i jednostavno ga stavite na leđa. Super praktično.

Tablete za pročišćavanje vode

Bolje spriječiti nego liječiti. U neugodnom slučaju da ostanete bez pitke vode, tablete za pročišćavanje vode sjajan su način da si natočite tekućinu koja život znači iz prirodnog izvora, ne riskirajući zarazu ili bolest. Ovakva tableta uklanja bakterije sadržane u vodi te je održava pitkom do šest mjeseci.