Maske za plivanje uz koje će vam ljetovanje biti super zabavno

Maske za plivanje uz koje će vam ljetovanje biti super zabavno

Od nekonvencionalnih do klasičnih.
Vinko Tomić
Vinko Tomić
1 min
prije 4 god

Jesu li vam konačno dosadile maske za plivanje kroz koje vam voda ulazi čim zaronite pod površinu mora? Ako jesu, ovog ljeta si konačno priuštite nešto kvalitetnije. Vjerujte isplati se, jer je zabava s njima zagarantirana.

Subea Easybreath

Izgledom vjerojatno najatraktivnija među odabranim maskama, Easybreath maska je jedina koja vam omogućuje prirodan način disanja na nos i usta. Njome možete neometano i prirodno disati, a vaše je vidno polje široko zadivljujućih 180 stupnjeva. Osim što vam na taj način ni jedna ribica neće pobjeći iz kadra, masku čini i poseban sustav protiv magljenja, kao i sustav sprječavanja ulaska vode u dihalicu prilikom zaranjanja. Kako pokriva cijelo lice, ova maska ima i neke specifičnosti o kojima se dobro informirajte.

Rift Speedo

Krasi je udobnost i panoramski pogled. Ima sustav SpeedFIT brzog namještanja, koji omogućava jednostavno i intuitivno bočno podešavanje maske. Premazana je protiv zamagljivanja.

Arena Orbit 2

Ova maska ima panoramski pogled nešto veći od 150 stupnjeva što omogućava širok pogled i lakše snalaženje pod vodom. Namještanje je jednostavno, a kao i Riftov Speedo, ima premaz protiv zamagljivanja. Koji se, usput rečeno, ne bi trebalo dirati da se ne bi uništio.

Nabaiji Active

Vrlo udobna maska za plivanje zahvaljujući fleksibilnom okviru koji se savršeno prilagođava licu, osiguravajući odlično prianjanje. Vidno polje je široko, podešavanje jednostavno, a spojevi vrlo fleksibilni.

F1 Cressi

Prvenstveno namijenjena za ronioce s bocama, ova kvalitetna maska ima silikonski okvir, lagana je i manjeg obujma. Ima kopče s gumbom pomoću kojeg se remen lako podešava. Leća je jednodijelna i izrađena od lijevanog stakla.