Praktični rekviziti pomoću kojih ćete sport ponijeti sa sobom na ljetovanje

Praktični rekviziti pomoću kojih ćete sport ponijeti sa sobom na ljetovanje

Odlično rješenje za one koji vole aktivan odmor.
Andrea Šalinović
Andrea Šalinović
1 min
prije 1 god

Rado biste se aktivno odmarali uz zabavne sportove, ali vam problem predstavlja nedostatak sportske infrastrukture ondje gdje ljetujete? Ili ne možete doći na red zbog gužvi? Odlično rješenje za vas su prijenosni sportski rekviziti koji vam omogućavaju da stvorite vlastito igralište ili mjesto za sportsku aktivnost gdje god vi to želite. Zajednička im je karakteristika da su lako prijenosni i praktični, tako da ne morate previše brinuti oko toga hoće li vam stati u automobil.

COPAYA mreža za odbojku

COPAYA mreža za odbojku

Mreža za odbojku Copaya BV100

Za igranje odbojke ili odbojke na pijesku. Jednostavno se postavlja; toliko jednostavno da je dijete od 10 godina starosti može postaviti i skinuti u manje od pet minuta. Široka je tri metra, a može se podesiti na tri različite visine: 1,5 m, 1,75 m i 2 m. Teška je 2,2 kilograma. Pri postavljanju se može opteretiti s nekoliko litara vode radi stabilnosti.

PERFLY mreža za badminton

PERFLY mreža za badminton

Mreža za badminton Easy Net 3M

Zahvaljujući jednostavnom sastavljanju i rastavljanju ovaj je set za badminton savršen je za vaš ljetni odmor s obitelji ili s prijateljima. Vrlo je praktičan jer se posprema u malenu kutiju koju možete nositi posvuda. Baza ima četiri noge koje se kod postavljanja mogu opteretiti. Visina mreže je 154 cm, a širina 297,5 cm.

PONGORI mreža za stolni tenis

PONGORI mreža za stolni tenis

Mreža za stolni tenis Pongori

Pomoću nje stolni tenis možete igrati svugdje, na svim vrstama stolova. Ova mrežica dolazi u nekoliko duljina, a ima kopče koje se mogu pričvrstiti na svaki stol debljine do 5 cm. Jednostavno se prenosi.

ITIWIT kajak na napuhavanje za 3 osobe

ITIWIT kajak na napuhavanje za 3 osobe

Kajak na napuhavanje Itiwit

Sjednite u kajak s prijateljima ili obitelji i lagano zaplovite uz obalu. U njemu ima do tri podignuta mjesta za odrasle osobe koje ukupno ne bi trebale težiti više od 230 kilograma. Stabilan je i siguran. Napuše se u 10 minuta pomoću pumpe. Što se prenošenja tiče, preklopljen u torbi visok je 73 cm, širok 44 cm, a težak 17 kg. Kad se napuše dug je 382 cm, a širok 108 cm. Postoji i model za 1-2 osobe.

ITIWIT daska na napuhavanje

ITIWIT daska na napuhavanje

Stand up paddling daska za napuhavanje

Daska za stand-up paddling (SUP) na napuhavanje stabilna je, jednostavna i laka za rukovanje, pogodna za veslača teškog iznad 80 kg. Dimenzije daske složene u vreći su 90×40 x22 cm. Napuhati se može u osam minuta. Napuhana je duga 323 cm, široka 81 cm te debela 15 cm.