Što kad želite bicikl koji jednako dobro vozi po cesti i po neuređenim stazama?

Što kad želite bicikl koji jednako dobro vozi po cesti i po neuređenim stazama?

Hibridni bicikli sjajna su stvar za one koji žele voziti svog ljubimca na dva kotača po više vrsta terena.
Vinko Tomić
Vinko Tomić
1 min
prije 4 god

Hibridni bicikli sjajna su stvar za one koji žele voziti svog ljubimca na dva kotača po više vrsta terena. Kombinirajući eleganciju cestovnog bicikla s izdržljivošću planinskog, s njima se lako prelazi iz vožnje na cesti na neuređenu stazu. Odabrali smo pet hibridnih bicikala marke B’TWIN. koji će vas dobro služiti.

RIVERSIDE 100

Ovaj vrlo povoljan bicikl namijenjen je za vožnje od 30 minuta do jedan sat, u parkovima i na uređenim stazama. Ima šest brzina i čelični okvir spuštene geometrije radi lakšeg prekoračenja. Upravljač je polupodignut, a gume višenamjenske. Težak je između 13,9 i 14,3 kilograma, ovisno o veličini (S, M ili L).

ORIGINAL 500

Udoban višenamjenski hibridni bicikl aluminijskog okvira, ergonomskog sjedala i vilice s ovjesom. Ima 21 brzinu i višenamjenske gume te doživotnu garanciju za okvir, lulu i upravljač. Garancija na dijelove je dvije godine. Prednja je kočnica opremljena s ‘Power Control’ koji radi poput sustava protiv blokiranja kotača u slučaju hitnoga kočenja. Teži nešto više od 15 kilograma.

RIVERSIDE 500

Osmišljen je za lagane vožnje vikendom i rekreativnu vožnju cestama i stazama. Ima devet brzina, aluminijski okvir i dijelove. Garancija na okvir, upravljač i lulu je doživotna. Teži od 13 do 13,3 kilograma, ovisno o veličini.

ORIGINAL 520

Ima 21 brzinu, aluminijski okvir i mješovite gume te neovisno svjetlo koje se napaja putem dinama, kao i gume s reflektirajućim trakama. Jamstvo za lulu, okvir i upravljač je doživotno. Kočnice imaju čelične čeljusti V-brake. Teži od 17,5 do 18,3 kilograma.

RIVERSIDE 900

Ovaj bicikl sličan je verziji 500, ali uz nekoliko nadograda. Ima deset brzina, a gume imaju ojačanje od kevlara debljine 3 milimetra na gaznom sloju. Kočnice imaju hidrauličke diskove. Jamstvo na okvir, upravljač i lulu je također doživotno, a težina ista kao i kod verzije 500.