10 motivirajućih misli koje će inspirirati sve koji se premišljaju trčati ili ne

10 motivirajućih misli koje će inspirirati sve koji se premišljaju trčati ili ne

Zoran Stupar
Zoran Stupar
1 min
prije 6 m

Ponekad je dovoljan samo lagani ‘poguranac’ da učinimo nešto što već dugo izbjegavamo. Ako se još uvijek premišljate početi trčati ili ne ili vam treba obnoviti motivaciju za trčanje, pronašli smo 10 motivirajućih izjava koje bi vas mogle inspirirati za sutrašnju rekreaciju.

1. ‘Trčim jer mogu. Kad se umorim, sjetim se onih koji ne mogu trčati, što bi oni dali za ovaj jednostavan dar kojeg ja uzimam pod normalno pa trčim jače za njih. Znam da bi oni učinili isto za mene.’ (nepoznat)

2. ‘Naše tenisice za trčanje su magične. Imaju moć promijeniti loš dan u dobar; frustraciju u brzinu; sumnju u sebe u samopouzdanje; čokoladni kolač u mišić.’ (Mina Samuels, autorica knjige ‘Trči kao cura’)

3. ‘Ono što se sad čini teškim jednog će vam dana biti zagrijavanje.’ (nepoznat)

4. ‘Nema prečaca do bilo kojeg mjesta na koje se isplati doći.’ (Beverly Sills, sopranistica)

5. ‘Dug trk od mačke radi tigra.’ (Bill Squires, trkački trener)

6. ‘Ne stajem kad sam umoran. Stajem kad sam gotov.’ (nepoznat)

7. ‘Trčanje je stvar koju se isplati raditi ne zbog budućih nagrada koje pruža nego zbog toga kako hrani naša tijela i umove i duše u sadašnjosti.’ (Kevin Nelson, autor ‘Trkačke knjige za svakodnevnu inspiraciju’)

8. ‘Moja filozofija trčanja je: ne razmišljam nego djelujem.’ (Joan Benoit Samuelson, maratonka)

9. ‘Ništa, niti bol, ne traje zauvijek. Ako bih samo mogla stavljati nogu pred nogu, na kraju ću doći do kraja.’ (Kim Cowart, trkačica i novinarka)

10. ‘Vani, na cesti, nalaze se kondicija i samospoznaja te osobe kakve smo predodređeni da budemo.’ (George Sheehan, trkač)