6 sportskih rekvizita pomoću kojih ćete ostati aktivni i na ljetovanju

6 sportskih rekvizita pomoću kojih ćete ostati aktivni i na ljetovanju

Zoran Stupar
Zoran Stupar
1 min
prije 3 god

Rado biste se aktivno odmarali uz zabavne sportove, ali vam problem predstavlja nedostatak sportske infrastrukture ondje gdje ljetujete? Ili ne možete doći na red zbog gužvi? Odlično rješenje za vas su prijenosni sportski rekviziti koji vam omogućavaju da stvorite vlastito igralište ili mjesto za sportsku aktivnost gdje god vi to želite. Zajednička im je karakteristika da su lako prijenosni i praktični, tako da ne morate previše brinuti oko toga hoće li vam stati u automobil.

1.  Mreža za odbojku Kipsta 

Za igranje odbojke ili odbojke na pijesku. Jednostavno se postavlja; toliko jednostavno da je dijete od 10 godina starosti može postaviti i skinuti u manje od pet minuta. Široka je tri metra, a može se podesiti na tri različite visine: 1,5 m, 1,75 m i 2 m. Teška je 2,2 kilograma. Pri postavljanju se može opteretiti s nekoliko litara vode radi stabilnosti.

2.  Mreža za badminton Artengo Easy Set

Zahvaljujući jednostavnom sastavljanju i rastavljanju ovaj je set za badminton savršen je za vaš ljetni odmor s obitelji ili s prijateljima. Vrlo je praktičan jer se posprema u malenu kutiju koju možete nositi posvuda. Baza ima četiri noge koje se kod postavljanja mogu opteretiti. Visina mreže je 154 cm, a širina 297,5 cm.

 3. Mreža za stolni tenis Rollnet 

Pomoću nje stolni tenis možete igrati svugdje, na svim vrstama stolova. Ova mrežica duljine 2 metra ima kopče koje se mogu pričvrstiti na svaki stol debljine do 5 cm. Jednostavno se prenosi. Odlična stvar je što u kompletu s njom dolaze i reketi i loptice.

4. Kajak na napuhavanje Itiwit

Sjednite u kajak s prijateljima ili obitelji i lagano zaplovite uz obalu. U njemu ima do tri podignuta mjesta za odrasle osobe koje ukupno ne bi trebale težiti više od 230 kilograma. Stabilan je i siguran. Napuše se u 10 minuta pomoću pumpe. Što se prenošenja tiče, preklopljen u torbi visok je 73 cm, širok 44 cm, a težak 17 kg. Kad se napuše dug je 382 cm, a širok 108 cm. Postoji i model za 1-2 osobe.

5. Stand up paddling daska za napuhavanje Itiwit

Daska za stand-up paddling (SUP) na napuhavanje stabilna je, jednostavna i laka za rukovanje, pogodna za veslača teškog iznad 80 kg. Dimenzije daske složene u vreći su 90×40 x22 cm. Napuhati se može u osam minuta. Napuhana je duga 323 cm, široka 81 cm te debela 15 cm.

6. Čamac na napuhavanje Sevylor Caravelle 

Ovaj vrlo lagani člamac ne zauzima mnogo prostora kad je preklopljen. Podnijet će opterećenje od 120 kilograma, a odličan je za laganu plovidbu uz obalu, kraj plaža koje su pod nadzorom. Trebat će vam oko osam minuta za sastavljanje.