Najavljujemo: Pannonian Challenge

Najavljujemo: Pannonian Challenge

Andrea Šalinović
Andrea Šalinović
1 min
prije 4 god

Zahvaljujući odličnoj reakciji naše Vlade, stručnjaka, medicinara i svih uključenih u suzbijanje COVID-a, Pannonian Challenge savladao je najveći izazov – izazov otkazivanja, i tako postao jedno je od rijetkih natjecanja u svijetu i urbanim sportovima koje će se održati ove godine. Kako prebacivanje termina ne bi preteško palo našoj vjernoj publici, za novi termin odabran je njima dragi „stari“ termin, odnosno termin od 12. do 16. kolovoza“, s radošću je najavio novi festivalski datum Jurica Barać, glavni organizator Pannoniana.

Naime, unatoč svemu što je zadesilo društvo posljednjih mjeseci te prisilnom i neplaniranom otkazivanju festivala u prvotno najavljenim datumima, ekipa Pannoniana Challengea pronašla je nove datume. Ovogodišnji, 21. Pannonian Challenge održat će se, kako je i najavio Barać, od 12. do 16. kolovoza, na istom mjestu – u osječkom skate parku na lijevoj obali Drave, najsuvremenijem i najopremljenijem skate parku u Europi.

Pannonian Challenge želi, mora i ide dalje! Nalazimo se u najtežem trenutku za sportsku, kreativnu i event industriju, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu. Otkazani su brojni događaji i svijet sporta ne pamti ovako teške trenutke. Danonoćno radimo na prilagodbi našeg festivala situaciji i sigurnosti svih nas koja nam je prioritet. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim cijelom timu, ali i partnerima koji su nas zajedno s Gradom Osijekom i Osječko-baranjskom županijom snažno poduprijeli da preživimo ove teške trenutke i pošaljemo snažnu poruku – zajedno možemo sve!“ dodao je Barać i dodatno pojasnio smisao ovogodišnjeg mota:

U novom terminu nas očekuje i potpuno novi doživljaj samog Pannoniana koji će u fokus staviti ono što je DNK ovog eventa – na sport, na jak TV i Internet prijenos te na interakciju s nama najdražom publikom na jedan nov način. Novi doživljaj znači kako zbog sigurnosti svih nas koncerti neće biti održani u obliku koji pamtimo do sada već također u jednom novom izdanju, a mogućnost dolaska publike na sam događaj u Skate park odrediti će epidemiološke mjere koje budu vrijedile u tom trenutku. Za sada sve naznake govore kako će ove godine najbolje ljeto biti u Osijeku!“.

Uz nove datume Pannonian Challenge u Osijeku, određeni su i novi datumi Pannonian Challenge Toura koji će drugu godinu za redom – 4. srpnja u Zagrebu, 11. srpnja u Rijeci i 29. kolovoza u Varaždinu – onima koji ne budu mogli do Osijeka, u njihove gradove donijeti i predstaviti najbolje od Pannonian Challengea.